ΟΡΟΙ & ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ

Όροι χρήσης

Ο επισκέπτης ή χρήστης των ιστοσελίδων και υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου www.edodima.com υπόκειται στους πιο κάτω όρους, τους οποίους οφείλει να διαβάσει προσεκτικά. Σε περίπτωση που δεν συμφωνεί με κάποιον από τους πιο κάτω όρους, δεν θα πρέπει να χρησιμοποιήσει το διαδικτυακό τόπο και τις υπηρεσίες που προσφέρονται μέσα από αυτόν.

Αποδοχή των όρων και των προϋποθέσεων

Το edodima.com μπορεί να τροποποιεί τους όρους και τις προϋποθέσεις χρήσης ανά πάσα στιγμή και χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Ο χρήστης θα πρέπει να ελέγχει τακτικά αυτούς τους όρους για τυχόν αλλαγές που θα προκύψουν στο μέλλον. Η χρήση της ιστοσελίδας μετά από την δημοσιοποίηση των αλλαγών θα σημαίνει ότι αποδέχεται και συμφωνεί με τις αλλαγές. Στην περίπτωση που δε συμφωνεί με τους νέους όρους θα πρέπει να σταματήσει τη χρήση των υπηρεσιών της ιστοσελίδας.

Πρόσβαση στον Δικτυακό Τόπο www.edodima.com

Το edodima.com έχει το δικαίωμα να τροποποιεί, να αναστέλλει ή και να διακόπτει για μικρό ή μεγάλο χρονικό διάστημα όλο ή μέρος του δικτυακού του τόπου, να αλλάζει, να βελτιώνει ή να αναβαθμίζει αυτήν χωρίς καμία ειδοποίηση.

Σύνδεσμοι

Το edodima.com είναι πιθανόν να έχει συνδέσμους με άλλα web sites. Σε αυτήν την περίπτωση το edodima.com δεν είναι υπεύθυνο για την εξέταση ή αξιολόγηση, το περιεχόμενο ή την ποιότητα των παραπάνω sites. Το edodima.com δεν είναι σε θέση να παρέχει εγγυήσεις όσον αφορά την παντελή απουσία ιών ή άλλων επιβλαβών προγραμμάτων.Ο κίνδυνος ή η ζημιά που μπορεί να προκληθεί μετά από τη σύνδεση του χρήστη της ιστοσελίδας με αυτά τα sites βαρύνει τον ίδιο και αυτός φέρει εξολοκλήρου την ευθύνη. Το edodima.com δε φέρει ουδεμία ευθύνη.



NEWSLETTER

Κάντε την εγγραφή σας στα newsletter μας για να ενημερώνεστε σχετικά με νέα προϊόντα και προσφορές!

OK
Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη δυνατή πλοήγησή σας. Μάθετε περισσότερα