Τρόποι πληρωμής


Η Γαβριήλ Φ . Αντωνιάδης  διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής των τιμών στα καταχωρημένα είδη του ηλεκτρονικού καταστήματος χωρίς καμία ειδοποίηση. Στις αναγραφόμενες τιμές συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ ( 24%-13%) και Ειδικό Φόρο Κατανάλωσης.

Πληρωμή με κατάθεση

Αν επιθυμείτε να ολοκληρώσετε την αγορά σας με τραπεζική κατάθεση θα πρέπει να ζητήσετε από τον τραπεζικό υπάλληλο στο καταθετήριο να αναγράψει το ονοματεπώνυμό σας και τον κωδικό της παραγγελία σας το οποίο αποστέλλετε με email στο info@edodima.com

κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό: Μπορείτε να επιλέξετε μία από τις παρακάτω τράπεζες για κατάθεση του ποσού της παραγγελίας σας:

EUROBANK EFG 
IBAN: GR8302601130000150201143144
Δικαιούχος: Γαβριήλ Φ. Αντωνιάδης

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
IBAN: GR5201722510005251096131331
Δικαιούχος: Γαβριήλ Φ. Αντωνιάδης 

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
IBAN: GR3501104490000044900687995
Δικαιούχος: Γαβριήλ Φ. Αντωνιάδης

ALPHA BANK ΤΡΑΠΕΖΑ
IBAN: GR6101405140514002002007550
Δικαιούχος: Γαβριήλ Φ. Αντωνιάδης 

 

Πληρωμή με Πιστωτική Κάρτα, Χρεωστική ή Prepaid

Επιλέγοντας ως τρόπο πληρωμής την κάρτα, ο πελάτης μεταφέρεται αυτομάτως στην ασφαλή σελίδα πληρωμής της υπηρεσίας Εθνικής Τράπεζας .

Οι πληροφορίες σχετικά με την κάρτα (αριθμός κάρτας, CVV2/CVC2, ημερομηνία λήξεως) μεταδίδονται / μεταφέρονται μέσω διαδικτύου σε κρυπτογραφημένη μορφή (SSL 128-bit encryption) και δεν είναι προσβάσιμες από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Όλες οι πληρωμές με πιστωτική/χρεωστική ή prepaid (Visa, Visa Electron, MasterCard) κάρτα γίνονται μέσω ασφαλούς σελίδας της ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ. Όταν ολοκληρώσετε την παραγγελία σας και εφόσον έχετε επιλέξει τρόπο πληρωμής με πιστωτική θα μεταφερθείτε σε ασφαλή σελίδα της ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ όπου θα ολοκληρώσετε την αγορά σας. Το edodima.com δεν αποθηκεύει δεδομένα πιστωτικών καρτών ούτε έχει πρόσβαση στα στοιχεία αυτά.

 

Πληρωμή με Αντικαταβολή

Μπορείτε να πληρώσετε με αντικαταβολή το ποσό της παραγγελίας σας κατά την παράδοσή της στον υπάλληλο της courier (έως 8 κιλά). Υπάρχει έξτρα χρέωση 2,00 ευρώ.

 

Παράδοση Μεγάλων σε Όγκο Προϊόντων

Η παράδοση των μεγάλων σε όγκο προϊόντων γίνεται από την μεταφορική εταιρεία επί του πεζοδρομίου. Αν επιθυμείτε να παραδοθεί η παραγγελία σας σε όροφο θα πρέπει πριν κάνετε την παραγγελία να επικοινωνήσετε με το τμήμα πωλήσεων 2463022848 για να σας γνωστοποιήσουν το επιπλέον κόστος.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Για αιτιολογία κατάθεσης βάζετε πάντα τον αριθμό της παραγγελίας σας και το ονοματεπώνυμό σας. Όταν η κατάθεση γίνεται από οποιαδήποτε άλλη τράπεζα, ελληνική ή ξένη, τα τυχόν έξοδα της συναλλαγής επιβαρύνουν αποκλειστικά και μόνο τον πελάτη και σε καμία περίπτωση την edodima.com.   
Σε περίπτωση που δεν πραγματοποιηθεί η κατάθεση εντός 3 ημερών τότε αυτομάτως η παραγγελία σας ακυρώνεται.

 

Τροποποίηση των γενικών όρων πώλησης

Οι παρόντες όροι είναι τροποποιήσιμοι ανά πάσα στιγμή, ο πελάτης καλείται συνεπώς να τους συμβουλεύεται όσο πιο συχνά γίνεται.

Για οποιαδήποτε δικαστική ενέργεια αφορά τους πελάτες που παραγγέλνουν μέσω της ιστοσελίδας της εταιρίας αποφασίζουν τα Δικαστήρια της Κοζάνης, Ελλάδα.

s
Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη δυνατή πλοήγησή σας. Μάθετε περισσότερα OK