Τρόποι αποστολής


Αποστολή Προϊόντων  

Οι παραγγελίες αποστέλλονται μέσα σε 1 - 3 εργάσιμες μέρες, εκτός εάν βρίσκεστε σε απομακρυσμένη περιοχή όπου το δέμα σας θα παραδοθεί εντός 7 ημερών.

Σε περίπτωση που δε μπορεί να εκτελεστεί η παραγγελία σας για λόγους ανωτέρας βίας (απεργίες, κακές καιρικές συνθήκες κτλ.) θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. Εφόσον ολοκληρώσετε την παραγγελία σας, θα σας αποσταλεί e-mail επιβεβαιώνοντας ότι λάβαμε την παραγγελία σας.

Παρακαλούμε σημειώστε πως αν επιθυμείτε η παραγγελία σας να σας παραδοθεί εντός συγκεκριμένων ωρών, οι μέρες παράδοσης ενδέχεται να διαφέρουν. 

 

Τρόποι αποστολής

Η αποστολή των παραγγελιών σας γίνεται από την ΕΛΤΑ Courier Πόρτα Πόρτα,Speedex Courier και Courier Center .

Τα προϊόντα μας αποστέλλονται σε όλη την Ελλάδα με όλους τους τρόπους μεταφοράς (courier, ταχυδρομείο, μεταφορικές εταιρείες) και εξαρτάται από τον τρόπο πληρωμής που επιθυμεί ο πελάτης. Αποστέλλουμε προϊόντα και στην Κύπρο.

Η παραγγελία πάντα θα πρέπει να ειναι ονομαστική για τα προϊόντα που επιθυμείτε και περάσετε από το κατάστημα δεν μπορούμε να σας εγγυηθούμε την διαθεσιμότητα. To edodima.com λειτουργεί ως ηλεκτρονικό κατάστημα αλλά διαθέτει και φυσική έδρα η οποία λειτουργεί και ως σημείο εξυπηρέτησης. Το ωράριο λειτουργίας του καταστήματος είναι Δευτέρα έως και Παρασκευή και ώρες 8.00 – 16.00. Για την επιβεβαίωση της διαθεσιμότητας των προϊόντων καλέστε μας στο 2463022848. Κανένα προϊόν δεν δεσμεύεται χωρίς ονομαστική παραγγελία.

Σε περίπτωση που επιλέξετε σαν τρόπο παραλαβής της παραγγελίας σας την παραλαβή από το κατάστημά μας, αν η παραγγελία δεν έχει προπληρωθεί, παραμένει ενεργή για τρεις (3) ημέρες και μετά  ακυρώνεται. 

Η εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα να ζητήσει προκαταβολή για κάθε παραγγελία καθώς και να αλλάξει τιμές χωρίς προειδοποίηση.

Η επιχείρηση Γαβριήλ Αντωνιάδης Εδώδιμα Coffee Experts αποστέλλει προϊόντα πανελλαδικά με εταιρείες ταχυμεταφοράς, καθώς και μεταφορικές εταιρείες για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της.

Παραγγελίες που έχουν καταχωρηθεί  έως τις 14:00 παραδίδονται την ίδια μέρα στην μεταφορική εταιρεία, εφόσον τα προϊόντα είναι διαθέσιμα. Θα παραλάβετε την παραγγελία σας μέσα σε 1-3 εργάσιμες μέρες ανάλογα με τον τόπο παράδοσης.

Στην περίπτωση που το προϊόν που παραγγείλατε είναι out of stock τότε ο χρόνος παράδοσης είναι 3 - 5 εργάσιμες ημέρες.

Τα προϊόντα που σας φέρνουμε κατόπιν παραγγελίας αποστέλλονται σε 5 - 7 εργάσιμες αφού πρώτα υπάρξει τηλεφωνική επικοινωνία για την τιμή και την διάθεση του προϊόντος.

Οι αποστολές των δεμάτων πραγματοποιούνται μέσω εταιρείας ταχυμεταφορών ή με μεταφορική εταιρία. Σας δίνουμε επιπλέον τρόπους αποστολής για να μπορείτε να επιλέξετε την καλύτερη τιμή. Στην περίπτωση που επιλέξετε παράδοση με την μεταφορική εταιρία και όχι το courier, και είστε κάτοικος επαρχίας η παράδοση γίνεται εντός ορίων πόλης του κάθε νομού.

Τα δωρεάν μεταφορικά ισχύουν για παραγγελίες βάρους έως 5 κιλά.

Για παραγγελίες άνω των δέκα κιλών θα πρέπει να επιλεγεί ένας από τους υπόλοιπους τρόπους πληρωμής.

Σε κάθε περίπτωση, μόλις ολοκληρωθεί  η παραγγελία, ο πελάτης ενημερώνεται για την εξέλιξης της παραγγελίας μέσω e-mail και τηλεφωνικά σε περίπτωση που απαιτείται η συνδρομή του για την ολοκλήρωση της παραγγελίας.

 

ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Η επιχείρηση Γαβριήλ  Αντωνιάδης Coffee Experts αποστέλλει προϊόντα πανελλαδικά με εταιρείες ταχυμεταφοράς, καθώς και μεταφορικές εταιρείες για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της.

Για παραγγελίες άνω των 120€, τα μεταφορικά είναι δωρεάν και ο τρόπος αποστολής των προϊόντων εξαρτάται από το μέγεθος της παραγγελίας.

Για μεγάλες παραγγελίες (όγκος και βάρος) επιλέγεται αποστολή με μεταφορική εταιρεία.

Για παραγγελίες άνω των δέκα κιλών θα πρέπει να επιλεγεί ένας από τους υπόλοιπους τρόπους πληρωμής.

Σε περίπτωση που επιλέξετε τρόπο πληρωμής «Αντικαταβολή», τότε επιβαρύνεστε με μια πρόσθετη χρέωση 2.00-3.00 € αναλογα την εταιρεια που θα επιλεξετε.

Σε περίπτωση αποστολής με μεταφορική εταιρεία η παραγγελία εξοφλείται με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ή με τη χρήση πιστωτικής κάρτας.

 

Δωρεάν Παράδοση

Αν η παραγγελία σας είναι πάνω από από 120€ για τις παρακάτω πόλεις, και ο προορισμός της είναι εντός των ορίων πόλης, τότε μπορείτε να επιλέξετε δωρεάν παράδοση εντός 5-7 ημερών. 

Τα δωρεάν μεταφορικά ισχύουν για παραγγελίες βάρους έως 10 κιλά.

Για παραγγελίες άνω των δέκα κιλών θα πρέπει να επιλεγεί ένας από τους υπόλοιπους τρόπους πληρωμής.

Σε περίπτωση που επιλέξετε τρόπο πληρωμής «Αντικαταβολή», τότε επιβαρύνεστε με μια πρόσθετη χρέωση 2.00-3.00 €.

Ελάχιστο ποσό παραγγελίας είναι τα 2.00 ευρώ.

Σε περίπτωση αποστολής με μεταφορική εταιρεία η παραγγελία εξοφλείται με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ή με τη χρήση πιστωτικής  κάρτας.

Σε κάθε περίπτωση, μόλις ολοκληρωθεί  η παραγγελία, ο πελάτης ενημερώνεται για την εξέλιξης της παραγγελίας μέσω e-mail και τηλεφωνικά σε περίπτωση που απαιτείται η συνδρομή του για την ολοκλήρωση της παραγγελίας.

s
Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη δυνατή πλοήγησή σας. Μάθετε περισσότερα OK