Καλωσήρθατε στο Edodima.com! 

Το Edodima.com  είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που δημιουργήθηκε μέσα στα δύσκολα χρόνια τις οικονομικής κρίσης αλλα και ένα ηλεκτρονικό κατάστημα με σκοπό να προσφέρει στον καταναλωτή άμεσα, εύκολα και κυρίως οικονομικά, μεγάλη ποικιλία καφέδων και ροφημάτων, καθώς και τα εργαλεία για την παρασκευή τους.

Εξειδικεύεται στο εμπόριο καφέ και εξοπλισμού barista, απευθυνόμενη σε επαγγελματίες αλλά και σε οικιακούς χρήστες.

Η Edodima.com καινοτομεί στο σύγχρονο εμπόριο επενδύοντας σε καφέδες δικής μας ετικέτας εδώ και 4 χρόνια με εξαιρετική ποιότητα και συνεχή ποιοτικό έλεγχο δίνοντας στο πελάτη την ευκαιρία να δοκιμάσει τα προϊόντα μας και να απολαμβανει τιμές χωρίς ενδιάμεσους .

Εξυπηρετώντας καθημερινά πελάτες λιανικής σε ολόκληρη την Ελλάδα αλλα τωρα και στην Κυπρο διαθέτοντας και ένα ευρύ πελατολόγιο πελατών χονδρικής (ξενοδοχεία, καφετέριες και άλλες επιχειρήσεις εστίασης), το Edodima.com αποτελεί μια από τις πιο αξιόπιστες επιλογές αγοράς για ό,τι σχετίζεται με τον κόσμο του καφέ.  

Η λίστα των προϊόντων μας αποτελείται όχι μονο από γνωστές μάρκες και διεθνώς αναγνωρισμένα εμπορικά σήματα, αλλά και από προϊόντα υψηλής ποιότητας, άγνωστα στο ευρύ κοινό, που προσφέρουν μοναδικές γευστικές εμπειρίες. 

Υποσχόμαστε ότι η διαρκής αναζήτηση νέων καινοτόμων προϊόντων με υψηλές προδιαγραφές είναι και θα παραμείνει η προτεραιότητά μας.

Η  γρήγορη και αξιόπιστη αποστολή,αλλά και οι προσιτές, χαμηλές τιμές είναι μόνο μερικοί από τους λόγους που το edodima.com απολαμβάνει την εμπιστοσύνη εκατοντάδων πελατών κάθε μήνα.